Een steigerhouten bed op maat?

Wilt u graag een mooi bed van steigerhout? Wij maken verschillende soorten en maten bedden van steigerhout. Zo hebben wij voor koppels een tweepersoons bed, voor alleenstaande een prachtig eenpersoons steigerhouten bed, en tot slot voor de kids een  steigerhouten kinderbed.

Tweepersoons steigerhouten bed

Een tweepersoons bed van steigerhout is ideaal, deze kan geheel naar uw wensen gemaakt worden. Zo kunnen er bijvoorbeeld lades worden toegevoegd aan het bed. Maar ook kan er bijvoorbeeld een mooi kopstuk aan het bed toegevoegd worden. Wat zijn de voordelen van een tweepersoons steigerhouten bed?

  1. Ze kunnen uit elkaar dus zijn makkelijk te vervoerensteigerhouten bed tweepersoons
  2. Erg stevig, door het beste materiaal steigerhout
  3. Stoer, en toch een luxe klasse uitstraling
  4. Eyecatcher voor een ieder
  5. Past bij iedere inrichting

Prachtig eenpsteigerhouten bed eenpersoons luxeersoons steigerhouten bed

Eenpersoonsbedden kunnen wij in allerlei verschillende soorten en maten maken. Bent u nu jong of oud wij kunnen voor u het juiste bed samenstellen. Een eenpersoons steigerhouten bed is evenals een tweepersoons bed makkelijk te vervoeren omdat deze ook uit elkaar gehaald kan worden. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden zoals een stapelbed, of een verhoging. Door middel van een verhoogd eenpersoonsbed kan er bijvoorbeeld onder het bed van alles geplaatst worden. Zelfs een bureau als u wilt gaan voor een hoogslaper.

Het kinder steigerhouten bed

Zoals u ook op eerder op de website heeft kunnen zien hebben wij erg mooie steigerhouten kinderbedden. De kinder droom verwezenlijken voor uw kind met een prachtig  steigerhouten kinderbed? Zoek dan niet verder wij maken deze bedden in alle soorten en maten. Van een geheel paleis tot een educatief krijtbord onder het bed. Maak slapen een feest met een steigerhouten kinderbed. De bedden kunnen ook uit elkaar gehaald worden en zijn ideaal. Er zijn natuurlijk ook zoals eerder genoemd praktische hoogslapers te verkrijgen of iets geheel nieuws naar uw wens.steigerhouten bed steigerhouten kinderbed