Wie ben ik?

Peter
PeterMaakt met passie meubels
“Tijdens mijn werk als aannemer heb ik jarenlang over steigerhout gelopen, nooit geweten dat ik daar nu luxe meubels van zou maken!”

Lees hieronder over mij:

Mijn naam is Peter en ik maak al meer dan 5 jaar graag meubels. Het begon met een ongelukkig moment, voorheen werkte ik als aannemer. Echter door een ongeluk in het verkeer moest ik nood gedwongen stoppen met mijn werk.
Op een gegeven moment kwam mijn dochter op het idee dat ik een tafel voor haar kon maken. Na het zien van dit werk door anderen heb ik ook meubels voor hen gemaakt, en zo is het eigenlijk allemaal begonnen.
Vandaag de dag maak ik nog steeds met veel liefde meubels van steigerhout. Het is dus volkomen ontstaan uit het hobbymatig maken van meubels. Voor mij is iedere uitdaging er weer één die ik wil aangaan! Het liefst zo moeilijk en ingewikkeld mogelijk. Tijdens mijn werk als aannemer heb ik jarenlang over steigerhout gelopen, nooit geweten dat ik daar nu luxe meubels van zou maken!
De klanten die bij ons meubels willen laten maken willen wij ieder een unieke meubel bezorgen. Wij willen graag dat de klanten het gevoel krijgen dat de meubel geen massaproductie is maar echt handgemaakt vakwerk. Daarom geven wij ook aan iedere meubel de zelfde liefde en aandacht als voor die tafel die Peter ooit voor zijn dochter maakte. Daarnaast zorgen wij altijd voor een eerlijke prijs. Als de klant tevreden is zijn wij dat ook!
Contact

Luxe Steigerhouten Meubels

Luxe Meubels op maat laten maken?
ContactNeem contact op voor meer informatie.
Luxe
Mooi
Snel
Hier beneden ziet u mijn werk, waar ik trots op ben!