Waarom Robuuste Steigerhouten Meubels?

Het maken Robuuste Steigerhouten Meubels van hoge kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De kwaliteit van de meubels ontstaat niet zomaar, dit komt na het doorgaan van een lang proces. Dit begint al bij het hout wat wij speciaal selecteren op de kwaliteit en hoe oud het is. Daarnaast is het stukje steigerhouten meubels ontstaan door eigen ervaringen met fijne zelfgemaakte meubels. Zoals een prachtig speelhuis voor de kids tot aan een uitgebreide loungebank in de tuin. Voor ons is een dag compleet als er genoeg uitdagingen zijn, daarom dagen wij u uit een prachtig meubel te bedenken. Vervolgens maken wij uw droom meubel werkelijkheid.

 

Robuuste Steigerhouten MeubelsUw Robuuste Steigerhouten Meubels op maat?

U kent het wel de eeuwenlange zoektocht naar  de ‘perfecte meubel’ – dat is nu passé! Wij  maken de Robuuste Steigerhouten Meubels voor u  op maat! Perfect afgestemd naar uw eigen  smaak, of u nu een super lange loungebank wilt  of een speciale tafel, neem contact op.

 

Hoe maken wij de Robuuste Steigerhouten Meubels?

 1. Allereerst is het belangrijk om te weten wat het droommeubel van de klant is?
 2. Dan bepalen wij met de klant samen de afmetingen van het meubelstuk.
 3. Daarna worden de onderdelen van het meubelstuk in een keer allemaal gezaagd.
 4. Vervolgens gaan wij het meubelstuk in elkaar zetten (tijdelijk).
 5. Als dan het meubelstuk geheel compleet is halen we het uit elkaar.
 6. Tot slot worden de meubels drie keer geschuurd. Daardoor worden de meubels glad en splintervrij en ze krijgen door het schuren ook de robuuste kleur van het hout.

 

Levertijd van de bovengenoemde meubels?

Uw volgende vraag is natuurlijk wat nu de levertijd is van  uw droommeubel daar kunnen we kort over zijn meestal 2-3 weken. Het  gehele proces van voorafgaand overleg, het maken, en tot slot de bezorging neemt deze periode in beslag. Wilt u meerdere meubels bestellen omdat u  de  huisstijl wilt omgooien naar een stoer en robuust design? Geen probleem dan  overleggen  we graag over de prijs en levertijd!

Materiaal keuze: gebruikt steigerhout zorgt voor uiteindelijke robuuste kleur?

Wij gaan voor het beste materiaal voor onze Robuuste Steigerhouten Meubels en dat zie je, voel je en ruik je zelfs! In de volgende 6 stappen leggen we uit hoe dit robuuste steigerhout nu eigenlijk ontstaat:

 1. Allereerst komt de nieuwe plank op de steiger van een bouwplaats te liggen
 2. Er wordt natuurlijk dag in dag uit over de plank gelopen met stenen en cement
 3. Door dit alles en de weers invloeden krijgt het hout de mooie grijze kleur
 4. Dan wordt de plank door ons gekocht, deze plank is intussen duurder geworden ook al heeft het al een jaar op de steiger gelegen.
 5. Dit prijs verschil is tot drie keer de nieuw waarde!
 6. Wij kopen altijd droge planken waardoor wij meubels van goede kwaliteit kunnen afleveren