Sinds kort is de vernieuwde website van onze mooie steigerhouten meubels weer online

Wij zijn blij aan te kunnen kondigen dat wij sinds kort een vernieuwde website hebben. De site is nu volledig naar wens en door echte professionals gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat het voor de klant makkelijk is om mooie steigerhouten meubels online te vinden. Wij hebben bewust voor deze weg gekozen omdat wij op deze manier door heel Nederland geïnteresseerde kunnen vinden.

De website zelf

Er is bewust gekozen om voor deze mooie steigerhouten meubels geen uitgebreide website te laten maken. Echter is er gekozen voor een modern design met simpele navigatie. Wij willen het voor u makkelijk maken en voor onszelf natuurlijk ook. Uiteindelijk draait het ons op het maken van mooie luxe steigerhouten meubels.

Huisstijl van de website

Er is gekozen voor een fijne kleur groen die bewezen staat voor: een veilig gevoel, veilige thuishaven, emotioneel evenwicht en ecologische uitstraling. Dat zijn nog eens termen bij elkaar, maar dit is zeker wat u aan zult treffen als u dit opzoekt. Groen is wat ons betreft een fijne kleur die ook rust en vertrouwen uitstraalt. En groen past zeker bij onze mooie steigerhouten meubels!

Rust, vertrouwen & mooie steigerhouten meubels

Onze passie is natuurlijk het maken van mooie steigerhouten meubels, en dit op mooie traditionele wijze. Ons hart ligt bij dit vakmanschap en wij zijn iedere keer weer trots op wat we neerzetten. Er is niets mooiers dan een klant die tevreden is over ons werk en dit ons laat weten. Dit geeft ons een fijn gevoel en drijfveren om er iedere dag wat moois van te maken.

Mooie steigerhouten meubels

De reden dat wij werken met steigerhout is vanwege het mooie sterke, stoere en stevige materiaal. Het steigerhout kan vaak zelfs hergebruikt worden. Daarnaast is het milieu verantwoord werken en dit is iets waar wij voor staan. Het is aan ons de taak om een ieder van jullie haar dromen van mooie steigerhouten meubels te verwezenlijken.